اگر شما (به عنوان یک ایرانی) برای مدت کوتاهی قصد سفر به انگلستان را دارید (گردشگری، ملاقات دوست/ فامیل یا برای کسب و کار). طبق قوانین بریتانیا موظف به درخواست ویزای توریستی (ویزیت) هستید.

انواع ویزای توریستی انگلستان


متقاضی ویزای توریستی با توجه به دلایل سفر خود می‌تواند یکی از موارد زیر را درخواست نماید:

  1. ویزای توریستی کوتاه مدت (ویزای مولتی 6ماهه) – محدودیتی برای تعداد ورود به خاک بریتانیا در این مدت وجود ندارد و حداکثر زمان مجاز اقامت با این ویزا 180 روز است.
  2. ویزای توریستی بلند مدت (2، 5 یا 10 ساله) – برای دریافت این ویزا متقاضی باید اثبات کند که به طور مستمر در بریتانیا اقامت نخواهد داشت و دلیل قانع کننده‌ای برای درخواست این نوع ویزا داشته باشد. (مشاورین ما در این مورد بهترین پیشنهاد را به شما ارائه خواهند کرد تا به راحتی و در کوتاهترین زمان ممکن این نوع ویزا را دریافت نمایید)

کـارمـزد مشـاوره‌ی تخصصی و خـدمات اخـذ ویـزای توریستی انگلیس

پکیج A

  • خدمات: تنظیم آنلاین فرم درخواست ویزای انگلیس، اعلام لیست مدارک، تعیین وقت مصاحبه
  • هزینه : 1،500،000 تومان + هزینه‌ی سفارت Visa fee

پکیج B

  • خدمات: پیکج A + ارائه مشاوره تخصصی توسط کارشناس، راهنماى تنظیم شرایط و مدارک اخذ ویزای انگلستان، بررسی حساب های بانکی، ارائه برنامه و مشاوره‌ی مالی
  • هزینه پکیج: 3،500،000 تومان + هزینه‌ی سفارت Visa fee

انواع روشهای اقدام

برای انواع ویزای انگلیس به دو روش می‌توان اقدام کرد:

1. روش کاغذی – از ایران، ترکیه و یا هرجای دیگر که برای شما مناسب است.

2. روش آنلاین – از ترکیه یا هرجای دیگر (به غیر از ایران). در این روش ما مدارک شما را اسکن و ارسال می‌کنیم بنابرین احتمال بروز اشتباهات متدوال در VFS تهران به هنگام اسکن کردن به صفر می‌رسد. (1،000،000 تومان به هزینه های شما اضافه می‌شود)


در صورت آماده بودن مدارک و شرایط اخذ ویزای انگلیس، تعیین وقت مصاحبه (بایومتریک) در کمتر از 7 روز انجام میگردد.

مدت زمان انتظار برای جواب ویزای توریستی انگلیس


  • استاندارد یا عادی: 15روز کاری
  • سریع: 5 روز کاری
  • فوق سریع: 24 ساعت

توجه: به غیر از سرویس استاندارد، در حال حاضر هیچ یک از سرویس‌های فوق در ایران ارائه نمی‌شود.

سرویس پاس بک: افرادی که در مدت فوق به پاسپورتشان احتیاج دارند با پرداخت هزینه ی اضافی در حدود 70 دلار می‌توانند پاسپورتشان را در همان روز انگشت نگاری تحویل بگیرند. (این سرویس در ایران و امارات ارائه نمی‌شود)

1- خدمات ما


  • ارزیابی امکان دریافت ویزا
  • ارائه مشاوره تخصصی جهت افزایش امکان صدور ویزا
  • بررسی کامل مدارک بانکی و رفع ایرادات احتمالی
  • مشاوره در خصوص مدارک لازم برای ترجمه بصورت موردی و متناسب با هر متقاضی
  • تنظیم دعوت نامه
  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • تعیین نوبت در تهران یا شهرهای دیگر دنیا با توجه به شرایط شما
  • امکان رزرو فوری وقت سفارت

2- فرمها


3- مدارک میزبان در انگلستان


  • دعوتنامه یا رزرو هتل
  • مدارک شغلی
  • کپی پاسپورت
  • یکی از قبوض پرداختی از قبیل آب، برق، گاز
  • سند ملکی محل اقامت در انگلستان یا اجاره نامه به همراه مالیات پرداخت شده
  • در صورت ساپورت مالی مدعو، پرینت حساب بانکی، فیش حقوقی 3 ماه اخیر و مدرک اشتغال به کار

4- مدارک مورد نیاز جهت ترجمه


  • شناسنامه
  • سند ازدواج
  • اسناد ملکی و اجاره نامه
  • اسناد مربوط به سایر اعضای خانواده در ایران مثل گواهی اشتغال به کار یا پرینت حساب بانکی
  • گواهی اشتغال به تحصیل در مدرسه و دانشگاه شخص متقاضی یا خانواده وی
  • مدارک شغلی از قبیل : گواهی اشتغال به کار با ذکر تاریخ مرخصی و درآمد، فیش حقوقی 3 ماه آخر، حکم کارگزینی، حکم بازنشستگی، پروانه مطب، کارت دانشجویی، جواز کسب، پروانه فعالیت، لیست بیمه ۶ ماهه گذشته، آگهی تاسیس و تغییرات، برگه مالیات پرداخت شده و …

5- مدارک مورد نیاز جهت ارائه به VFS


  • ترجمه مدارکی که در بالا نوشته شده
  • توجه : نیازی نیست مدارک ترجمه شده به تایید وزارت امور خارجه یا دادگستری برسند.
  • یک نسخه تکمیل شده فرم آنلاین درخواست ویزا (این کار را به ما بسپارید!)
  • اصل پاسپورتهای فعلی و قدیمی (پاسپورت فعلی باید حداقل 6ماه اعتبار داشته باشد)
  • کپی از تمام صفحات پاسپورت های فعلی و قبلی روی کاغذ A4
  • پرینت حساب بانکی به زبان انگلیسی برای ۶ ماه گذشته
  • برای مدیران و سهامداران، پرینت حساب شرکت و حساب شخصی برای ۶ ماه گذشته به زبان انگلیسی
  • مدارک دعوت کننده یا هتل
  • توجه : نیازی به همراه داشتن عکس نیست.

6- آدرس VFS
(محل ارائه مدارک و بایومتریک)


  • تهران، آرژانتین، خیابان الوند، خیابان راشل کوری، پلاک 11، طبقه اول


تماس با تلگرام
تماس با تلگرام

263
گفتگو کنید!

avatar
123 تعداد کامنتها
140 تعداد پاسخها
17 دنبال کنندگان
 
بحث برانگیزترین
داغ ترین
114 کامنت نویسان
جمال همتیانجلالهاممجیدپویه کامنت گذاران اخیر
  من را مطلع کن  
جدیدترین قدیمی ترین بیشترین آرا
اطلاع از
انجل
مهمان
انجل

سلام وقت بخیر من یه سوالی داشتم ا ویزای پیوست به همسر در ایران پرایوت انجام میشودیا اخیر اگر بله چقدر زمان میبره اگه نه کدوم کشور انجام میدن

جمال همتی
مدیر
جمال همتی

سلام
اگر منظورتون Priority service هست همونطور که در همین صفحه توضیح دادیم در ایران فقط سرویس استاندارد ارائه میشه و برای استفاده از سایر سرویس ها باید از کشورهای همسایه مثل ترکیه اقدام کنید
در مورد زمان پاسخ گویی هم بستگی به نوع ویزای درخواستیتون داره

الهام
مهمان
الهام

منظورتون این هست در قسمت توضیحات شغل بنویسیم که الان مقدار حقوق مثلا ۵.۵ م بوده ولی در ماه های گذشته تا ۸ م هم دریافتی داشتم؟

الهام
مهمان
الهام

با سلام خدمت مدیریت محترم
پرسشی داشتم در مورد نحوه اعلام میزان حقوق دریافتی به این صورت که من در سه ماه پشت هم حدود ۸ میلیون ماهاینه دریافتی داشتم و در دوماه بعدی ماهانه حدود ۵.۵ میلیون.

اکنون در فرم درخواست میزان حقوق دریافتی را چه قدر باید اعلام کنم؟

با تشکر از راهنمایی شما

تا کنون به کدام یک از موارد زیر سفر کرده‌اید؟
شینگن
جمال همتی
مدیر
جمال همتی

سلام
حقوقتون رو مطابق با آخرین فیش حقوقی اعلام کنید و در قسمت توضیحات شغل(Describe your job) یا Extra information توضیح بدید.

مجید
مهمان
مجید

جناب همتی عزیز
با تشکر از وقت شما

آیا میتوان ترجمه بیمه فرزندان که وابسته به پدرشان هست رو به عنوان سندی به عنوان تضمین بازگشت ارائه داد؟

جمال همتی
مدیر
جمال همتی

خواهش میکنم
بصورت معمول گواهی اشتغال به تحصیل برای فرزندان بالای ۷ سال ارایه میشه. البته اثبات حضور فرزندان در ایران به هر نحوی پروندتون رو از لحاظ وابستگی خانوادگی میتونه قوی کنه.

مجید
مهمان
مجید

سلام و احترام مجدد.
آیا معمول هست در صورت داشتن دعوتنامه و اشاره به تقبل هزینه ها از جمله هزینه سفر توسط دعوت کننده، این مقدار رو در فرم درخواست صفر اعلام کنیم؟

تشکر فراوان

تا کنون به کدام یک از موارد زیر سفر کرده‌اید؟
شینگن
جمال همتی
مدیر
جمال همتی

سلام
در بررسی پرونده، اطلاعات فرم اولویت دارد ، یعنی اگر شما در فرم اعلام کنید که هزینه های سفر رو خودتون پرداخت خواهید کرد ، مدارک مالی شما ملاک تصمیم گیری است.
اما در مورد اینکه شما اعلام کنید شخص دیگری تمام یا بخشی از هزینه سفر شما را پرداخت خواهد کرد و در جواب به این سوال که چه مقدار از هزینه های شما را پرداخت خوهت ؟
نوشتن عدد صفر غیر معقول میباشد.

پویه
مهمان
پویه

سلام من میخواستم بدونم بدون دعوت نامه لا رزرو هتل میتوانم ویزای توریستی بگیرم من ۳تا شینگن گرفتم مسافرت هم زیاد میرم شانسی برای ویزا دارم

جمال همتی
مدیر
جمال همتی

سلام
دریافت ویزای توریستی انگلیس به عوامل زیادی بستگی داره که سابقه سفر فقط یکی از اونها هست وشما برای دریافت این نوع ویزا باید سایر شرایط رو هم دارا باشید.
یکی دیگر از عوامل تاثیر گذار در دریافت ویزا داشتن دلیل قانع کننده و برنامه سفر هست که داشتن دعوت نامه یا ارایه رزرو هتل و فی الواقع مشخص کردن محل اقامت در مدت سفر میتونه پروندتون رو قویتر و شانستون رو برای دریافت ویزا بیشتر کنه.

مجید
مهمان
مجید

با سلام و احترام
آیا صحت داره که دردفتر تهران فقط برخی ویزاهای خاص مثل ویزای تجاری، الحاق به خانواده و… داده میشه و عموما ویزای توریستی معمولی نمیدن؟

عموما چه مدارکی میشه ارائه داد مبنی بر اینکه حتما به ایران برمیگردیم؟

باتشکر از مدیریت محترم

تا کنون به کدام یک از موارد زیر سفر کرده‌اید؟
شینگن
جمال همتی
مدیر
جمال همتی

سلام در مورد ویزای توریستی انگلیس سختگیری زیادی در مورد ایرانی ها صورت میگیره و این هیچ ارتاباطی با شهری و کشوری که در اون اقدام میکنید نداره. یعنی شرایط شما در تهران، ابوظبی ، استانبول و هر جای دیگه دنیا بعنوان یه ایرانی بررسی میشه و اینکه در کدوم شهر یا کشور اقدام می کنید تاثیر مثبت یا منفی بر پروندتون نداره. برای تایید این ادعا باید به اطلاعتون برسونم گروه ما بیش از ۹۰درصد ویزای توریستی دریافتیش از تهران هست. در مورد سوال دوم تمام مدارکی که وابستگی های شما رو به ایران ثابت میکنه مثل مدارک شغلی،… خواندن بیشتر »

سما
مهمان
سما

با سلام
همسرم به تنهایی میخوان اقدام کنن برای سفر توریستی انگلیس چه مدارکی لازم هست و اینکه از چه طریقی باید اقدام کنن؟ هزینه ویزا چقدر هست؟

Mohammad
مهمان
Mohammad

سلام من ایران زندگی میکنم و می‌خوام به بریتانیا برم با شرایط فرزند خواندگی من قوانینشو خوندم و دیدم که گفته بودن باید پدر یا مادر مقیم انگلستان باشن من می خواستم بدونم که مادر و پدرم همچین شرایطی رو ندارن بازم می تونم به عنوان فرزند خوانده وارد بریتانیا بشم

مازیار
مهمان
مازیار

سلام
من مقیم انگلستان و بریتیش هستم. الان در ایران ازدواج کردم و میخواهم خانمم را به لندن ببرم. اگر امکان داره لطفا راهنماییم کنید. پاسگزارم

aram
مهمان
aram

سلام من دانشجویی زبان انگلیسی هستم. می‌خواستم بدونم می‌تونم به مدت ۱ یا ۲ ماه برم از طریق دانشگاه برای بهتر شدن زبانم و یا یادگرفتن؟ از دانشجویان کشور های دیگه دیده‌ام که رفته‌اند .

باران
مهمان
باران

سلام
من از یک شرکت در انگلستان job offer دارم. می خواستم بدونم چه مدرک زبانی نیاز است؟ چه مقدار پول و برای چه مدت باید در حساب داشته باشم؟ کل پروسه دریافت ویزا چقدر طول می کشد؟
ممنون

Zar
مهمان
Zar

سلام
من می‌خواستم بدونم سفارتخانه کلاسهای زبان بر گزار میکنه؟ میدونم که سفارت خانه فرانسه این کار رو انجام میده.

جمال همتی
مدیر
جمال همتی

سلام
تا جایی که ما اطلاع داریم، بخش فرهنگی سفارت فعلا غیر فعال هست، بنابراین کلاس های آموزش زبان هم برگزار نمیکنن

Ahmadi
مهمان
Ahmadi

ببخشید من می‌خواستم بدونم برای ویزای توریستی مدرک آیلتس لازمه ؟ اگه ممکنه شرایط ویزای توریستی رو بگید ممنون از لطفتون

زهرا گودرزی
مدیر
زهرا گودرزی

سلام. خیر. ویزای توریستی مدرک زبان لازم نداره. و در جواب کامنت قبلیتون عرض کردم که شرایط برای اشخاص مختلف با شرایط مختلف، متفاوته.

Ahmadi
مهمان
Ahmadi

سلام من میخواستم بدونم شرایط ویزای تحصیلی و تفریحی چیه ؟ ممنون

زهرا گودرزی
مدیر
زهرا گودرزی

سلام.
سوالتون خیلی کلیه . همه چیز در وهله اول بستگی به شرایط شخص داره. مطابق با شرایط شما میتونیم شرایط ویزای توریستی انگلیس رو براتون شرح بدیم. پیشنهادم به شما اینه که به بخش فرم ارزیابی درخواست ویزای ما مراجعه کنید تا شرایطتتون بررسی بشه و در صورت واجد بودن با شما تماس بگیریم. لینک فرم:
فرم ارزیابی درخواست ویزا

احمد
مهمان
احمد

سلام. برای ویزای دانشجویی انگلیس که پذیرش را هفته آینده می‌دهند من چطور میتونم وقت فوری بگیرم که ویزا به سپتمبر برسه با خیال راحت

Najibeh
مهمان
Najibeh

سلام وقتی پذیرش از دانشگاه انگلیس داشته باشیم کست نامبر صادر شده باشد نوبت سفارت از کجا اقدام کنیم از تهران میشود چگونه؟لطفا راهنمایی لازم را بفرماییدشروع کلاس سپتامبر است

جمال همتی
مدیر
جمال همتی

سلام
از تهران هم میشه ولی توی ایران فقط سرویس استاندارد ارائه میشه. اگر عجله دارید باید از ترکیه یا امارت اقدام کنید

فاطمه
مهمان
فاطمه

با سلام ،وضعیت ویزا دادن انگلیس چطور شده،با این شرایط سیاسی حاضر،امیدی هست که ویزا بدهند یا خیر
سپاسگزارم

تا کنون به کدام یک از موارد زیر سفر کرده‌اید؟
انگلیس , شینگن , استرالیا , آسیا
زهرا گودرزی
مدیر
زهرا گودرزی

سلام دوست عزیز. انگلیس کماکان سخت گیری های خودش رو داره اما ویزا شدن یا نشدن بستگی به شرایط فردی شخص هم داره.

ashkan
مهمان
ashkan

درود امکان ورود به انگلیس با ویزای تجاری چقدره ؟

جمال همتی
مدیر
جمال همتی

سلام
مثل ویزای توریستی، باید شرایط کلیتون خوب باشه و ثابت کنید که در پایان سفرتون خاک انگلیس رو ترک خواهید کرد

مژگان
مهمان
مژگان

سلام من برای گرفتن ویزا توریستی اقدام کردم به همراه دختر ١٣ سالم
ولی همسرم و پسر ١٨ سالم همراه ما نیستن و ایران میمونن ،آیا شانس پذیرفتن من بالا هست ؟

تا کنون به کدام یک از موارد زیر سفر کرده‌اید؟
آسیا
جمال همتی
مدیر
جمال همتی

سلام
موارد زیادی در ویزا شدن شما تاثیر داره که وابستگی خانوادگی یکی از اونها هست، سابقه ی سفر و شرایط مالی هم بسیار تاثیر گذار هستند.اگر دخترتون سابقه سفر خوبی نداشته باشه شانس شما رو هم پایین میاره.

مريم اعتدالي
مهمان
مريم اعتدالي

سلام،
برای ویزای ویزیت پدر و مادر که من بخوام أز انگلستان ساپورتشون کنم، چقدرًباید پول توی حسابشون باشه برأی ٣ ماه؟

مرسی

جمال همتی
مدیر
جمال همتی

سلام
حداقل به اندازه خرج سفرتون رو باید تو حساب داشته باشید

مريم اعتدالي
مهمان
مريم اعتدالي

خرج سفرشون را من میدم، اونا هرکدوم ٢٠ میلیون داشته باشن تو حسابشون کافیه؟

سجاد
مهمان
سجاد

سلام
من ۴٠ سالمه ٩ سال قبل یک بار با ویزاى توریستى با دعوت نامه از طرف برادرم رفتم انگلستان ایا الان مجدا میتونم ویزا بگیرم
قبلا تنها رفتم الان میخوام با خانومم و پسر ٢/۵ سالم برم

جمال همتی
مدیر
جمال همتی

سلام
این مسئله به خیلی چیزها بستگی داره، به سفرهایی که تو این چند سال اخیر داشتید، شرایط شغلی و مالی تون و ….
میتونید برای بررسی بهتر شرایطتون با شماره ۸۸۲۰۳۵۱۳ تماس بگیرید یا فرم ارزیابی توی سایت رو پر کنید.

الهام
مهمان
الهام

سلام…من برای یک دوره فرصت مطالعاتی ۶ تا ۱۲ ماهه برای انگلیس دعوتنامه دارم. با هزینه شخصی. ولی نمیدونم چه نوع ویزایی رو باید درخواست بدم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

تا کنون به کدام یک از موارد زیر سفر کرده‌اید؟
آسیا
تیام
مهمان
تیام

سلام روزتون بخیر
من میخوام برای تحصیل در انگلستان اقدام کنم و فعلا درحال گرفتن مدرک آیلتس هستم اما میخواستم ببینم چطور میشه قبل از گرفتن پذیرش از دانشگاه ها،توریستی به انگلستان سفر کنم؟
تمکن مالی مسئله ای نیست اما تابه حال سابقه سفر به اروپا رو نداشتم.
ممنون میشم راهنماییم کنید

تا کنون به کدام یک از موارد زیر سفر کرده‌اید؟
سفر خارجی نداشته‌ام
جمال همتی
مدیر
جمال همتی

سلام
شما هم باید مثل دیگران اقدام کنید هیچ فرقی نمیکنه، ولی با توجه به شرایطی که گفتید احتمال اینکه ویزای توریستی بهتون بدن کم هست ولی انشاالله ویزای تحصیلی رو راحت میگیرید

ناديا
مهمان
ناديا

سلام
من ۱۵ سالمه آیا میتونم برم انگلیس اونجا تحصیل کنم؟ بعد میخوام تنها برم میتونم برم؟

امیر
مهمان
امیر

سلام
من پزشک متخصصم و برای شرکت در یک کنگره علمی دعوت دارم، به نظرتون تا تیرماه موفق میشم ویزا بگیرم؟ سریعترین راهش چیه؟
ممنون از وقتی که میذارین برای جواب دادن

تا کنون به کدام یک از موارد زیر سفر کرده‌اید؟
سفر خارجی نداشته‌ام
المیرا
مهمان
المیرا

سلام وقت بخیر. هزینه برای وقت گرفتن مربوط به ویزای توریستی چقدره؟

تا کنون به کدام یک از موارد زیر سفر کرده‌اید؟
سفر خارجی نداشته‌ام
جمال همتی
مدیر
جمال همتی

سلام
با شماره های دفتر تماس بگیرید
۰۲۱۸۸۲۰۳۵۱۳

مهسا
مهمان
مهسا

سلام من ویزا کانادا رو دارم میخواستم بدونم که مدارکى که براى کانادا ترجمه کردم میشه براى انگلیس هم ببرم؟؟ مدارک ترجمه شده تاریخش ٠٨ -٢٠١٨ هست

جمال همتی
مدیر
جمال همتی

سلام
معمولا مدارک ترجمه شده تا ۶ ماه اعتبار دارن، مدارک بروز باشن خیلی بهتر هست، ولی یکسری از مدارک مثل گواهی اشتغال به کار باید به روز باشه

Shahla
مهمان
Shahla

سلام وقت به خیر
میشه لطف کنید بگین سایت VFS انگلیس که نمیشه رجستر کرد و ویزا سنتر رو تهران انتخاب کرد چه کار باید کرد؟من چند روز دیگه وقت دارم اما نمیتونم رجستر کنم.

امیر
مهمان
امیر

سلام من عموم تاتنهام هستش میخواستم بدونم چجوری میشه من هم کلا برم انگلیس

جمال همتی
مدیر
جمال همتی

سلام
با توجه به شرایط سنی ، تحصیلی ، مهارت و میزان سرمایه ای که دارید میتونید به یکی از روش های سرمایه گذاری، شغلی و ادامه تحصیل اقدام کنید

رفعتی
مهمان
رفعتی

سلام میشه لطفا بگید گرفتن وقت سفارت چقدر طول میکشه و هزینه رو هم اعلام بفرمایید

جمال همتی
مدیر
جمال همتی

سلام
ما معمولا وقت تهران رو کمتر از دوهفته میگیریم. برای صحبت در مورد هزینه با شماره های دفتر تماس بگیرید ۰۲۱۸۸۲۰۳۵۱۳

شادی
مهمان
شادی

سلام وقت بخیر. سایت سفارت انگلیس برای وقت گرفتن وقتی گزینه ایران رو انتخاب میکنم، باز نمیکنه کشوهای بعدی رو برای انتخاب تهران و نوع ویزا؟ دلیلش چیست؟

مرتضی
مهمان
مرتضی

برای پسرم اینجا از کسی سوال کردم گفتن تست دی ان ای میخواد میخواستم بدونم واقعا لازم هست کجا این تست رو‌میشه داد ایران یا انگلیس؟

مرتضی
مهمان
مرتضی

سلام ممنون که‌جواب دادین نه بنده متولد ایران هستم از سال ۲۰۰۵ در انگلیس زندگی میکنم و تازه ازدواج کردم پسرم هم الان ۷ماهش هست ،نمیشه از ایران اقدام کرد؟

مرتضی
مهمان
مرتضی

سلام و خسته نباشید من اقامت انگلیس رو دارم و ساکن منچستر هستم و الان ۱۹۸۰۰ پوند درآمد سالانه دارم. برای ویزای خانمم در تهران میتوانم اقدام کنم؟ خانم بنده امتحان A۱ رو هم پاس کرده. یک سوال دیگه که پسر من در ایران بدنیا امده و ۷ماهش هست که میگن بیریتش بهش تعلق میگیره چطور میشه برای بچه اقدام کرد؟ ممنون میشم که جواب من رو بدید

تا کنون به کدام یک از موارد زیر سفر کرده‌اید؟
انگلیس
مرتضی
مهمان
مرتضی

سلام.منم مثل شما بودم.درسته به بچتون بریتیش تعلق میگیره.وکیل بگیر

شادی
مهمان
شادی

وقت بخیر. من برای شرکت در یک کنفرانس علمی باید اواخر آوریل لندن باشم. برای گرفتن وقت سفارت انگلیس در تهران از طریق سایت سفارت اقدام کردم اما در مورد پرداخت هزینه، غیر از روش آنلاین روش دیگری نیست؟؟؟؟ چون مسلما همه به کارت های اعتباری بین المللی دسترسی ندارند.

تا کنون به کدام یک از موارد زیر سفر کرده‌اید؟
سفر خارجی نداشته‌ام
جمال همتی
مدیر
جمال همتی

سلام.
نه متاسفانه، فقط باید از طریق آنلاین پرداخت بشه

شادی
مهمان
شادی

ضمن سپاس از پاسخگویی سریع شما. من که کارت های پیشنهادی در سایت را ندارم چه راهی دارم برای پرداخت؟

جمال همتی
مدیر
جمال همتی

شما میتونید از شرکت هایی که در این زمینه فعالیت میکنند کمک بگیرید،اگر در اینترنت سرچ کنیدتعداشون کم نیست

Haneen
مهمان
Haneen

همچنین میشه از سرویس سریع استفاده کرد ؟؟

Haneen
مهمان
Haneen

درضمن . برا گرفتن وقت برا انگشت نگاری .. میسه قبل از یک هفته درخواست داد ؟!

Haneen
مهمان
Haneen

سلام .. من جدیداً میخوام از طهران برای ویزای ازدواج اقدام کنم .. مدارکمو هم میخوام شفیلد بفرستم ، امکانش هست یا حتماً باید مدارک رو اینجا تحویل بدم ؟!

مرجان
مهمان
مرجان

سلام لطفاً هزینه صرفا تعیین وقت سفارت برای ویزای توریستی انگلیس را بفرمایید .

تا کنون به کدام یک از موارد زیر سفر کرده‌اید؟
آسیا
جمال همتی
مدیر
جمال همتی

سلام لطفا با ۰۲۱۸۸۲۰۳۵۱۳ تماس بگیرید

حسن
مهمان
حسن

سلام،
یک شهروند تبعه انگلستان چند سال میتواند خارج از انگلستان بماند بدون اینکه بخواهد حتی سفر کوتاهی به انگلستان داشته باشد؟

pari
مهمان
pari

دوستان عزیز برای گرفتن وقت در تهران:

۱- حداکثر چه مدت زودتر می توان اقدام کرد؟ مثلا ۶ ماه زودتر می شود؟

۲-برای گرفتن وقت، همه مدارک لازم ، باید ترجمه شده باشد (آپلود می شود) یا نیازی به مدارک در مرحله وقت گرفتن نیست و فقط اطلاعات وارد می شود؟

متشکرم از وقتی که می گذارید

تا کنون به کدام یک از موارد زیر سفر کرده‌اید؟
شینگن
Mina
مهمان
Mina

سلام،
همسرم اقامت انگلیس راگرفته و من پیوند او شدم برای گرفتن وقت سفارت و کارهای پیوندم چه مدارکی لازم دارم؟

مسعود
مهمان
مسعود

سلام من با خانمم و دو دخترم مقیم انگلستان هستیم ولی وقتی برای دیدوبازدید امدیم کارت اقامت خانمم را گم کردم حالا چکار باید انجام بدم ،

تا کنون به کدام یک از موارد زیر سفر کرده‌اید؟
انگلیس
رها
مهمان

سلام میخواستم ببینم برای من دعوت نامه ارسال کردن علاوه بر این موارد ذکر شده ایا باید در پاسپورت شینگن هم موجود باشه تا سفارت قبول کنه؟

جمال همتی
مدیر
جمال همتی

سلام
سابقه سفر خوب خیلی به پذیرش درخواست ویزاتون کمک میکنه که مطمئنا سفر شینگ سابقه سفر شما رو خیلی قوی تر خواهد کرد

زهرا
مهمان
زهرا

سلام وقت بخیر
چند روز پیش کانال خبر ازلندن اعلام جذب نیروی کار در انگلیس کرد.خواستم بدونم ازکجا باید پیگیری کنم
ممنون

تا کنون به کدام یک از موارد زیر سفر کرده‌اید؟
سفر خارجی نداشته‌ام
شیرکو
مهمان
شیرکو

سلام.در مورد گردش مالی سوال داشتم که بایستی چند ماهه باشه؟واسه سفارت.

بهنام
مهمان
بهنام

سلام،من حدود ٣ماه پیش خودم رو از یونان دیپورت کردم، از ایران قانونی رفتم ولی بدون پاس به ایران اومدم، الان برای تعطیلات نوروز میتونم اقدام کنم برای انگلستان؟ کارهای پاسپورتم انجام شده و مشکلی ندارم

تا کنون به کدام یک از موارد زیر سفر کرده‌اید؟
آسیا
pari
مهمان
pari

سلام ببخشید من امروز به سایت رسمی سفارت انگلیس مراجعه کردم که مراحل دریافت وقت سفارت در تهران رو انجام بدم. گزینه تهران هم بود و انتخاب کردم ولی در مراحل جلوتر می گه تهران شلوغ هست و گزینه های دیگه رو پیشنهاد می ده! عملا امکان انتخاب تهران نیست! شما اطلاع دارید که نوبت دهی در تهران قطع شده و این شرایط تا کی هست؟

تا کنون به کدام یک از موارد زیر سفر کرده‌اید؟
شینگن
دیبز
مهمان
دیبز

سلام دوباره:( ببخشید هیچ سایتی نیست که پی‌گیری کنیم ببینم تو چه مرحله‌ای هست کارای ویزامون؟؟ و ارسال کردن به ایران یا نه؟؟

جمال همتی
مدیر
جمال همتی

سلام.
نه متاسفانه ویزای توریستی انگلیس امکان پیگیری نداره

سروش
مهمان
سروش

سلام وقتتون بخیر
من متوجه نمیشم اگه انگشت نگاری و ارایه مدارک در تهران انجام میشه پس اون مرکز vfs در ابوظبی چیکاره است ؟ من تا الان فکر میکردم مدارک از تهران میدان آرژانتین میره به سفارت انگلیس در خ فردوسی . بعدم بررسی قبول و صدور ویزا و یا رد و ارجاع پاسپورت میشه ، اگه اشتباه فکرکردم پس ابوظبی همه کارا رو انجام میده ؟ و چه کسی و چجوری و با چه هزینه و ضمانتی مدارک رو میفرسته و برمیگردونه ، ممنون میشم از وقتتون و حوصلتون .

تا کنون به کدام یک از موارد زیر سفر کرده‌اید؟
سفر خارجی نداشته‌ام