اگر شما (به عنوان یک ایرانی) برای مدت کوتاهی قصد سفر به انگلستان را دارید (گردشگری، ملاقات دوست/ فامیل یا برای کسب و کار). طبق قوانین بریتانیا موظف به درخواست ویزای توریستی (ویزیت) هستید.

انواع ویزای توریستی انگلستان

متقاضی با توجه به دلایل سفر خود می‌تواند یکی از دو ویزای زیر را درخواست نماید.

  • ویزای توریستی کوتاه مدت (ویزای مولتی 6ماهه) – محدودیتی برای تعداد ورود به خاک بریتانیا در این مدت وجود ندارد و حداکثر زمان مجاز اقامت با این ویزا 180 روز است.
  • ویزای توریستی بلند مدت (2، 5 یا 10 ساله) – در این نوع ویزا متقاضی باید اثبات کند که به طور مستمر در بریتانیا اقامت نخواهد داشت و دلیل قانع کننده ای برای درخواست این نوع ویزا داشته باشد. (مشاورین ما در این مورد بهترین پیشنهاد را به شما ارائه خواهند کرد تا به راحتی و در کوتاهترین زمان ممکن این نوع ویزا را دریافت نمایید)

کـارمـزد مشـاوره تخصصی و خـدمات اخـذ ویـزای توریستی انگلیس

پکیج A: تنظیم آنلاین فرم درخواست ویزای انگلیس، اعلام لیست مدارک ،تعیین وقت مصاحبه (100دلار + هزینه ی سفارت Visa fee )

پکیج B: خدمات پیکج A + ارائه مشاوره تخصصی توسط کارشناس، راهنماى تنظیم شرایط و مدارک اخذ ویزای انگلستان، بررسی حساب های بانکی، ارائه برنامه و مشاوره‌ی مالی (300 دلار + هزینه ی سفارت Visa fee )

برای انواع ویزای انگلیس به دو روش می‌توان اقدام کرد:
1. روش کاغذی (Paper) – از ایران، ترکیه و یا هرجای دیگر که هزینه ها طبق پکیج انتخابی شما می باشد.
2. روش آنلاین – از ترکیه یا هرجای دیگر (به غیر از ایران) که 100 دلار به هزینه های پکیج انتخابی شما اضافه می‌شود. در این روش می‌توان مطمئن بود که مدارک شما به درستی و بطور کامل اسکن می‌گردد.

در صورت آماده بودن مدارک و شرایط اخذ ویزای انگلیس، تعیین وقت مصاحبه در کمتر از 7 روز انجام میگردد.

مدت زمان انتظار برای جواب ویزای توریستی انگلیس

  • استاندارد یا عادی: 15روز کاری
  • سریع: 5 روز کاری
  • فوق سریع: 24 ساعت

توجه: به غیر از سرویس استاندارد، هیچ کدام از سرویس های فوق در ایران ارائه نمی شود.

سرویس پاس بک: افرادی که به هر دلیل پاسپورتشان را نیاز دارند با پرداخت هزینه ی اضافی حدود 70 دلار به صورت نقدی در VAC  انگلیس میتوانند پاسپورتشان را همان روز تحویل بگیرند. (این سرویس در ایران و امارات ارائه نمی شود)

1- خدمات ما


  • ارزیابی امکان دریافت ویزا
  • ارائه مشاوره تخصصی جهت افزایش امکان صدور ویزا
  • بررسی کامل مدارک بانکی و رفع ایرادات احتمالی
  • مشاوره در خصوص مدارک لازم برای ترجمه بصورت موردی و متناسب با هر متقاضی
  • تنظیم دعوت نامه
  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • تعیین نوبت در تهران یا شهرهای دیگر دنیا با توجه به شرایط شما
  • امکان رزرو فوری وقت سفارت
  • ترجمه مدارک

2- فرمها


3- مدارک میزبان در انگلستان


  • دعوتنامه یا رزرو هتل
  • مدارک شغلی
  • کپی پاسپورت
  • یکی از قبوض پرداختی از قبیل آب، برق، گاز
  • سند ملکی محل اقامت در انگلستان یا اجاره نامه به همراه مالیات پرداخت شده
  • در صورت ساپورت مالی مدعو، پرینت حساب بانکی، فیش حقوقی 3 ماه اخیر و مدرک اشتغال به کار

4- مدارک مورد نیاز جهت ترجمه


  • شناسنامه
  • سند ازدواج
  • اسناد ملکی و اجاره نامه
  • اسناد مربوط به سایر اعضای خانواده در ایران مثل گواهی اشتغال به کار یا پرینت حساب بانکی
  • گواهی اشتغال به تحصیل در مدرسه و دانشگاه شخص متقاضی یا خانواده وی
  • مدارک شغلی از قبیل : گواهی اشتغال به کار با ذکر تاریخ مرخصی و درآمد، فیش حقوقی 3 ماه آخر، حکم کارگزینی، حکم بازنشستگی، پروانه مطب، کارت دانشجویی، جواز کسب، پروانه فعالیت، لیست بیمه ۶ ماهه گذشته، آگهی تاسیس و تغییرات، برگه مالیات پرداخت شده و …

5- مدارک مورد نیاز جهت ارائه به VFS


  • ترجمه مدارکی که در بالا نوشته شده
  • توجه : نیازی نیست مدارک ترجمه شده به تایید وزارت امور خارجه یا دادگستری برسند.
  • یک نسخه تکمیل شده فرم آنلاین درخواست ویزا (این کار را به ما بسپارید!)
  • اصل پاسپورتهای فعلی و قدیمی
  • کپی از تمام صفحات پاسپورت های فعلی و قبلی روی کاغذ A4
  • پرینت حساب بانکی به زبان انگلیسی برای ۶ ماه گذشته
  • برای مدیران و سهامداران، پرینت حساب شرکت و حساب شخصی برای ۶ ماه گذشته به زبان انگلیسی
  • مدارک دعوت کننده یا هتل
  • توجه : نیازی به همراه داشتن عکس نیست.

6- آدرس VFS
(محل ارائه مدارک و بایومتریک)


  • تهران، آرژانتین، خیابان الوند، خیابان راشل کوری، پلاک 11، طبقه اول


تماس با تلگرام
تماس با تلگرام

243
گفتگو کنید!

avatar
113 تعداد کامنتها
130 تعداد پاسخها
18 دنبال کنندگان
 
بحث برانگیزترین
داغ ترین
107 کامنت نویسان
aramجمال همتیNajibehبارانZar کامنت گذاران اخیر
  من را مطلع کن  
جدیدترین قدیمی ترین بیشترین آرا
اطلاع از
aram
مهمان
aram

سلام من دانشجویی زبان انگلیسی هستم می خواستم بدونم می تونم به مدت ۱ یا۲ ماه برم از طریق دانشگاه برای بهتر شدن زبانم و یا یادگرفتن؟از دانشجویان کشور های دیگه دیده ام که رفته اند .

باران
مهمان
باران

سلام.من از یک شرکت در انگلستان job offer دارم.می خواستم بدونم چه مدرک زبانی نیاز است؟ چه مقدار پول و برای چه مدت باید در حساب داشته باشم؟ کل پروسه دریافت ویزا چقدر طول می کشد؟
ممنون

Zar
مهمان
Zar

سلام من میخواستم بدونم سفارتخانه کلاسای زبان بر گزار میکنه؟ میدونم ک سفارت خانه فرانسه این کار رو انجام میده.

جمال همتی
مدیر
جمال همتی

سلام
تا جایی که ما اطلاع داریم، بخش فرهنگی سفارت فعلا غیر فعال هست، بنابراین کلاس های آموزش زبان هم برگزار نمیکنن

Ahmadi
مهمان
Ahmadi

ببخشید من میخاستم بدونم برای ویزای توریستی مدرک آیلتس لازمه ؟ اگه ممکنه شرایط ویزای توریستی رو بگید ممنون از لطفتون

زهرا گودرزی
مدیر
زهرا گودرزی

سلام. خیر. ویزای توریستی مدرک زبان لازم نداره. و در جواب کامنت قبلیتون عرض کردم که شرایط برای اشخاص مختلف با شرایط مختلف، متفاوته.

Ahmadi
مهمان
Ahmadi

سلام من میخواستم بدونم شرایط ویزای تحصیلی و تفریحی چیه ؟ ممنون

زهرا گودرزی
مدیر
زهرا گودرزی

سلام.
سوالتون خیلی کلیه . همه چیز در وهله اول بستگی به شرایط شخص داره. مطابق با شرایط شما میتونیم شرایط ویزای توریستی انگلیس رو براتون شرح بدیم. پیشنهادم به شما اینه که به بخش فرم ارزیابی درخواست ویزای ما مراجعه کنید تا شرایطتتون بررسی بشه و در صورت واجد بودن با شما تماس بگیریم. لینک فرم:
فرم ارزیابی درخواست ویزا

احمد
مهمان
احمد

سلام. برای ویزای دانشجویی انگلیس که پذیرش را هفته آینده می‌دهند من چطور میتونم وقت فوری بگیرم که ویزا به سپتمبر برسه با خیال راحت

Najibeh
مهمان
Najibeh

سلام وقتی پذیرش از دانشگاه انگلیس داشته باشیم کست نامبر صادر شده باشد نوبت سفارت از کجا اقدام کنیم از تهران میشود چگونه؟لطفا راهنمایی لازم را بفرماییدشروع کلاس سپتامبر است

جمال همتی
مدیر
جمال همتی

سلام
از تهران هم میشه ولی توی ایران فقط سرویس استاندارد ارائه میشه. اگر عجله دارید باید از ترکیه یا امارت اقدام کنید

فاطمه
مهمان
فاطمه

با سلام ،وضعیت ویزا دادن انگلیس چطور شده،با این شرایط سیاسی حاضر،امیدی هست که ویزا بدهند یا خیر
سپاسگزارم

تا کنون به کدام یک از موارد زیر سفر کرده‌اید؟
انگلیس , شینگن , استرالیا , آسیا
زهرا گودرزی
مدیر
زهرا گودرزی

سلام دوست عزیز. انگلیس کماکان سخت گیری های خودش رو داره اما ویزا شدن یا نشدن بستگی به شرایط فردی شخص هم داره.

ashkan
مهمان
ashkan

درود امکان ورود به انگلیس با ویزای تجاری چقدره ؟

جمال همتی
مدیر
جمال همتی

سلام
مثل ویزای توریستی، باید شرایط کلیتون خوب باشه و ثابت کنید که در پایان سفرتون خاک انگلیس رو ترک خواهید کرد

مژگان
مهمان
مژگان

سلام من برای گرفتن ویزا توریستی اقدام کردم به همراه دختر ١٣ سالم
ولی همسرم و پسر ١٨ سالم همراه ما نیستن و ایران میمونن ،آیا شانس پذیرفتن من بالا هست ؟

تا کنون به کدام یک از موارد زیر سفر کرده‌اید؟
آسیا
جمال همتی
مدیر
جمال همتی

سلام
موارد زیادی در ویزا شدن شما تاثیر داره که وابستگی خانوادگی یکی از اونها هست، سابقه ی سفر و شرایط مالی هم بسیار تاثیر گذار هستند.اگر دخترتون سابقه سفر خوبی نداشته باشه شانس شما رو هم پایین میاره.

مريم اعتدالي
مهمان
مريم اعتدالي

سلام،
برای ویزای ویزیت پدر و مادر که من بخوام أز انگلستان ساپورتشون کنم، چقدرًباید پول توی حسابشون باشه برأی ٣ ماه؟

مرسی

جمال همتی
مدیر
جمال همتی

سلام
حداقل به اندازه خرج سفرتون رو باید تو حساب داشته باشید

مريم اعتدالي
مهمان
مريم اعتدالي

خرج سفرشون را من میدم، اونا هرکدوم ٢٠ میلیون داشته باشن تو حسابشون کافیه؟

سجاد
مهمان
سجاد

سلام
من ۴٠ سالمه ٩ سال قبل یک بار با ویزاى توریستى با دعوت نامه از طرف برادرم رفتم انگلستان ایا الان مجدا میتونم ویزا بگیرم
قبلا تنها رفتم الان میخوام با خانومم و پسر ٢/۵ سالم برم

جمال همتی
مدیر
جمال همتی

سلام
این مسئله به خیلی چیزها بستگی داره، به سفرهایی که تو این چند سال اخیر داشتید، شرایط شغلی و مالی تون و ….
میتونید برای بررسی بهتر شرایطتون با شماره ۸۸۲۰۳۵۱۳ تماس بگیرید یا فرم ارزیابی توی سایت رو پر کنید.

الهام
مهمان
الهام

سلام…من برای یک دوره فرصت مطالعاتی ۶ تا ۱۲ ماهه برای انگلیس دعوتنامه دارم. با هزینه شخصی. ولی نمیدونم چه نوع ویزایی رو باید درخواست بدم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

تا کنون به کدام یک از موارد زیر سفر کرده‌اید؟
آسیا
تیام
مهمان
تیام

سلام روزتون بخیر
من میخوام برای تحصیل در انگلستان اقدام کنم و فعلا درحال گرفتن مدرک آیلتس هستم اما میخواستم ببینم چطور میشه قبل از گرفتن پذیرش از دانشگاه ها،توریستی به انگلستان سفر کنم؟
تمکن مالی مسئله ای نیست اما تابه حال سابقه سفر به اروپا رو نداشتم.
ممنون میشم راهنماییم کنید

تا کنون به کدام یک از موارد زیر سفر کرده‌اید؟
سفر خارجی نداشته‌ام
جمال همتی
مدیر
جمال همتی

سلام
شما هم باید مثل دیگران اقدام کنید هیچ فرقی نمیکنه، ولی با توجه به شرایطی که گفتید احتمال اینکه ویزای توریستی بهتون بدن کم هست ولی انشاالله ویزای تحصیلی رو راحت میگیرید

ناديا
مهمان
ناديا

سلام
من ۱۵ سالمه آیا میتونم برم انگلیس اونجا تحصیل کنم؟ بعد میخوام تنها برم میتونم برم؟

امیر
مهمان
امیر

سلام
من پزشک متخصصم و برای شرکت در یک کنگره علمی دعوت دارم، به نظرتون تا تیرماه موفق میشم ویزا بگیرم؟ سریعترین راهش چیه؟
ممنون از وقتی که میذارین برای جواب دادن

تا کنون به کدام یک از موارد زیر سفر کرده‌اید؟
سفر خارجی نداشته‌ام
المیرا
مهمان
المیرا

سلام وقت بخیر. هزینه برای وقت گرفتن مربوط به ویزای توریستی چقدره؟

تا کنون به کدام یک از موارد زیر سفر کرده‌اید؟
سفر خارجی نداشته‌ام
جمال همتی
مدیر
جمال همتی

سلام
با شماره های دفتر تماس بگیرید
۰۲۱۸۸۲۰۳۵۱۳

مهسا
مهمان
مهسا

سلام من ویزا کانادا رو دارم میخواستم بدونم که مدارکى که براى کانادا ترجمه کردم میشه براى انگلیس هم ببرم؟؟ مدارک ترجمه شده تاریخش ٠٨ -٢٠١٨ هست

جمال همتی
مدیر
جمال همتی

سلام
معمولا مدارک ترجمه شده تا ۶ ماه اعتبار دارن، مدارک بروز باشن خیلی بهتر هست، ولی یکسری از مدارک مثل گواهی اشتغال به کار باید به روز باشه

Shahla
مهمان
Shahla

سلام وقت به خیر
میشه لطف کنید بگین سایت VFS انگلیس که نمیشه رجستر کرد و ویزا سنتر رو تهران انتخاب کرد چه کار باید کرد؟من چند روز دیگه وقت دارم اما نمیتونم رجستر کنم.

امیر
مهمان
امیر

سلام من عموم تاتنهام هستش میخواستم بدونم چجوری میشه من هم کلا برم انگلیس

جمال همتی
مدیر
جمال همتی

سلام
با توجه به شرایط سنی ، تحصیلی ، مهارت و میزان سرمایه ای که دارید میتونید به یکی از روش های سرمایه گذاری، شغلی و ادامه تحصیل اقدام کنید

رفعتی
مهمان
رفعتی

سلام میشه لطفا بگید گرفتن وقت سفارت چقدر طول میکشه و هزینه رو هم اعلام بفرمایید

جمال همتی
مدیر
جمال همتی

سلام
ما معمولا وقت تهران رو کمتر از دوهفته میگیریم. برای صحبت در مورد هزینه با شماره های دفتر تماس بگیرید ۰۲۱۸۸۲۰۳۵۱۳

شادی
مهمان
شادی

سلام وقت بخیر. سایت سفارت انگلیس برای وقت گرفتن وقتی گزینه ایران رو انتخاب میکنم، باز نمیکنه کشوهای بعدی رو برای انتخاب تهران و نوع ویزا؟ دلیلش چیست؟

مرتضی
مهمان
مرتضی

برای پسرم اینجا از کسی سوال کردم گفتن تست دی ان ای میخواد میخواستم بدونم واقعا لازم هست کجا این تست رو‌میشه داد ایران یا انگلیس؟

مرتضی
مهمان
مرتضی

سلام ممنون که‌جواب دادین نه بنده متولد ایران هستم از سال ۲۰۰۵ در انگلیس زندگی میکنم و تازه ازدواج کردم پسرم هم الان ۷ماهش هست ،نمیشه از ایران اقدام کرد؟

مرتضی
مهمان
مرتضی

سلام و خسته نباشید من اقامت انگلیس رو دارم و ساکن منچستر هستم و الان ۱۹۸۰۰ پوند درآمد سالانه دارم. برای ویزای خانمم در تهران میتوانم اقدام کنم؟ خانم بنده امتحان A۱ رو هم پاس کرده. یک سوال دیگه که پسر من در ایران بدنیا امده و ۷ماهش هست که میگن بیریتش بهش تعلق میگیره چطور میشه برای بچه اقدام کرد؟ ممنون میشم که جواب من رو بدید

تا کنون به کدام یک از موارد زیر سفر کرده‌اید؟
انگلیس
مرتضی
مهمان
مرتضی

سلام.منم مثل شما بودم.درسته به بچتون بریتیش تعلق میگیره.وکیل بگیر

شادی
مهمان
شادی

وقت بخیر. من برای شرکت در یک کنفرانس علمی باید اواخر آوریل لندن باشم. برای گرفتن وقت سفارت انگلیس در تهران از طریق سایت سفارت اقدام کردم اما در مورد پرداخت هزینه، غیر از روش آنلاین روش دیگری نیست؟؟؟؟ چون مسلما همه به کارت های اعتباری بین المللی دسترسی ندارند.

تا کنون به کدام یک از موارد زیر سفر کرده‌اید؟
سفر خارجی نداشته‌ام
جمال همتی
مدیر
جمال همتی

سلام.
نه متاسفانه، فقط باید از طریق آنلاین پرداخت بشه

شادی
مهمان
شادی

ضمن سپاس از پاسخگویی سریع شما. من که کارت های پیشنهادی در سایت را ندارم چه راهی دارم برای پرداخت؟

جمال همتی
مدیر
جمال همتی

شما میتونید از شرکت هایی که در این زمینه فعالیت میکنند کمک بگیرید،اگر در اینترنت سرچ کنیدتعداشون کم نیست

Haneen
مهمان
Haneen

همچنین میشه از سرویس سریع استفاده کرد ؟؟

Haneen
مهمان
Haneen

درضمن . برا گرفتن وقت برا انگشت نگاری .. میسه قبل از یک هفته درخواست داد ؟!

Haneen
مهمان
Haneen

سلام .. من جدیداً میخوام از طهران برای ویزای ازدواج اقدام کنم .. مدارکمو هم میخوام شفیلد بفرستم ، امکانش هست یا حتماً باید مدارک رو اینجا تحویل بدم ؟!

مرجان
مهمان
مرجان

سلام لطفاً هزینه صرفا تعیین وقت سفارت برای ویزای توریستی انگلیس را بفرمایید .

تا کنون به کدام یک از موارد زیر سفر کرده‌اید؟
آسیا
جمال همتی
مدیر
جمال همتی

سلام لطفا با ۰۲۱۸۸۲۰۳۵۱۳ تماس بگیرید

حسن
مهمان
حسن

سلام،
یک شهروند تبعه انگلستان چند سال میتواند خارج از انگلستان بماند بدون اینکه بخواهد حتی سفر کوتاهی به انگلستان داشته باشد؟

pari
مهمان
pari

دوستان عزیز برای گرفتن وقت در تهران:

۱- حداکثر چه مدت زودتر می توان اقدام کرد؟ مثلا ۶ ماه زودتر می شود؟

۲-برای گرفتن وقت، همه مدارک لازم ، باید ترجمه شده باشد (آپلود می شود) یا نیازی به مدارک در مرحله وقت گرفتن نیست و فقط اطلاعات وارد می شود؟

متشکرم از وقتی که می گذارید

تا کنون به کدام یک از موارد زیر سفر کرده‌اید؟
شینگن
Mina
مهمان
Mina

سلام،
همسرم اقامت انگلیس راگرفته و من پیوند او شدم برای گرفتن وقت سفارت و کارهای پیوندم چه مدارکی لازم دارم؟

مسعود
مهمان
مسعود

سلام من با خانمم و دو دخترم مقیم انگلستان هستیم ولی وقتی برای دیدوبازدید امدیم کارت اقامت خانمم را گم کردم حالا چکار باید انجام بدم ،

تا کنون به کدام یک از موارد زیر سفر کرده‌اید؟
انگلیس
رها
مهمان

سلام میخواستم ببینم برای من دعوت نامه ارسال کردن علاوه بر این موارد ذکر شده ایا باید در پاسپورت شینگن هم موجود باشه تا سفارت قبول کنه؟

جمال همتی
مدیر
جمال همتی

سلام
سابقه سفر خوب خیلی به پذیرش درخواست ویزاتون کمک میکنه که مطمئنا سفر شینگ سابقه سفر شما رو خیلی قوی تر خواهد کرد

زهرا
مهمان
زهرا

سلام وقت بخیر
چند روز پیش کانال خبر ازلندن اعلام جذب نیروی کار در انگلیس کرد.خواستم بدونم ازکجا باید پیگیری کنم
ممنون

تا کنون به کدام یک از موارد زیر سفر کرده‌اید؟
سفر خارجی نداشته‌ام
شیرکو
مهمان
شیرکو

سلام.در مورد گردش مالی سوال داشتم که بایستی چند ماهه باشه؟واسه سفارت.

بهنام
مهمان
بهنام

سلام،من حدود ٣ماه پیش خودم رو از یونان دیپورت کردم، از ایران قانونی رفتم ولی بدون پاس به ایران اومدم، الان برای تعطیلات نوروز میتونم اقدام کنم برای انگلستان؟ کارهای پاسپورتم انجام شده و مشکلی ندارم

تا کنون به کدام یک از موارد زیر سفر کرده‌اید؟
آسیا
pari
مهمان
pari

سلام ببخشید من امروز به سایت رسمی سفارت انگلیس مراجعه کردم که مراحل دریافت وقت سفارت در تهران رو انجام بدم. گزینه تهران هم بود و انتخاب کردم ولی در مراحل جلوتر می گه تهران شلوغ هست و گزینه های دیگه رو پیشنهاد می ده! عملا امکان انتخاب تهران نیست! شما اطلاع دارید که نوبت دهی در تهران قطع شده و این شرایط تا کی هست؟

تا کنون به کدام یک از موارد زیر سفر کرده‌اید؟
شینگن
دیبز
مهمان
دیبز

سلام دوباره:( ببخشید هیچ سایتی نیست که پی‌گیری کنیم ببینم تو چه مرحله‌ای هست کارای ویزامون؟؟ و ارسال کردن به ایران یا نه؟؟

جمال همتی
مدیر
جمال همتی

سلام.
نه متاسفانه ویزای توریستی انگلیس امکان پیگیری نداره

سروش
مهمان
سروش

سلام وقتتون بخیر
من متوجه نمیشم اگه انگشت نگاری و ارایه مدارک در تهران انجام میشه پس اون مرکز vfs در ابوظبی چیکاره است ؟ من تا الان فکر میکردم مدارک از تهران میدان آرژانتین میره به سفارت انگلیس در خ فردوسی . بعدم بررسی قبول و صدور ویزا و یا رد و ارجاع پاسپورت میشه ، اگه اشتباه فکرکردم پس ابوظبی همه کارا رو انجام میده ؟ و چه کسی و چجوری و با چه هزینه و ضمانتی مدارک رو میفرسته و برمیگردونه ، ممنون میشم از وقتتون و حوصلتون .

تا کنون به کدام یک از موارد زیر سفر کرده‌اید؟
سفر خارجی نداشته‌ام
نیکو
مهمان
نیکو

سلام من ارشد آموزش بهداشت از دانشگاه تهران ولیسانس پرستاری از ارتش هستم ۲۰ سابقه کار دارم ومی توانم بازنشستگی زودتر از موعد بگیرم ویگ پسر ۱۴ ساله ودختر ۱۰ ساله دارم می خواهم به انگلستان برای کار ودر س خودم وتحصیل بچه بروم اولین قدم چیست ؟ایلتس ۶دارم

جمال همتی
مدیر
جمال همتی

سلام دوست عزیز پیجمون همونطور که از عنوانش پیداست درباره ی ویزای توریستی انگلیس هست در مورد سایر ویزاها کمک خاصی از دست ما بر نمیاد

Hosein
مهمان
Hosein

با سلام
برای ویزای کار در انگلیس که اخیرا اعلام کردند چه اقدامی باید انجام بدم؟

تا کنون به کدام یک از موارد زیر سفر کرده‌اید؟
سفر خارجی نداشته‌ام
جمال همتی
مدیر
جمال همتی

سلام
پیجمون همونطور که از عنوانش پیداست درباره ی ویزای توریستی انگلیس هست در مورد سایر ویزاها کمک خاصی از دست ما بر نمیاد

Kaveh
مهمان
Kaveh

سلام وقت به خیر
من ویزای شینگن آلمان دارم الان هم آلمان هستم
داییم از انگلیس الان دعوت نامه بفرسته می تونم اینجا برم سفارت انگلیس در آلمان ویزا بگیرم.
یا باید بیام ایران حتما

Ana
مهمان
Ana

سلام
من ٢٠ سالم هست و در تهران شاغل هستم میخوام برای تحصیلات به انگلستان برم و اقامت بگیرم برای مرحله اول باید چیکار کنم و چه مدارکی لازمه؟امکانش هست بتونم تنها برم یا باید کسیو اونجا داشته باشم؟

تا کنون به کدام یک از موارد زیر سفر کرده‌اید؟
آسیا
محمد
مهمان
محمد

سلام من و نامزدم پارسال باهم آشنا شدیم
ایشون دختر انگلیسی هستن آلان هم قصد ازدواج داریم خواستم بدونم میتونم درخواست ویزای نامزدی بدم و برم اونجا ازدواج کنیم ، تا حالا سفر خارجی نداشتم
ممنون میشم جواب بدید به ایمیلم یا اینجا

تا کنون به کدام یک از موارد زیر سفر کرده‌اید؟
سفر خارجی نداشته‌ام
سروش
مهمان
سروش

با سلام قبلا هم ازتون سوال کردم و با بزرگواری جواب دادید ممنونم . برای مادرم فرم رو پر کردم میدونید که اولین سوال در فرم میپرسه محل اقدام و من گفتم ایران، گفت نمیشه و آیا میتونی بری اون ترکیه یا امارات که گفتم نه ، در صفحه بعد دوباره گفتم ایران و باز گفت برو اون دو کشور، دیدم اگه بزنم نه میگه باید برم جزایر فالکاند گفتم باشه و رفتم جلو ، تا رسیدم به صفحه ۱۲۵ دلار معروف و وقت سفارت که متاسفانه فقط گزینه های ترکیه و امارات رو نشون میده و اثری از تهران… خواندن بیشتر »

تا کنون به کدام یک از موارد زیر سفر کرده‌اید؟
سفر خارجی نداشته‌ام
جمال همتی
مدیر
جمال همتی

سلام
برای اینکه بتونید در تهران وقت بگیرید باید از ابتدا ایران رو انتخاب کرده باشید، هیچ گزینه مخفی ای هم وجود نداره، باید صبور باشید و وقت بذارید تا تهران رو ببینید، معمولا سه شنبه ها میتونید برای تهران وقت بگیرید.

دیبز
مهمان
دیبز

سلام من ۲۱ همین ماه برای سفارت و ویزای تحصیلی اقدام کردم و مدارکم رو دادم چقدر طول میکشه جواب بیاد؟؟

تا کنون به کدام یک از موارد زیر سفر کرده‌اید؟
آسیا
جمال همتی
مدیر
جمال همتی

سلام
معمولا ۲ تا ۳ هفته طول میکشه

انا
مهمان
انا

سلام من پاس انگلیس را دارم بعد از ١۵ سال با دو فرزندم به ایران برگشتم برای طلاق و شرایط بدی که پدر بچه‌ها برای من و بچه‌ها ایجاد کرده بود از لحاظ روحی ترجیح دادم که در ایران بمانم پیش والدینم. دخترم کلاس ۴ بود و الان ٣ سال هست که ایرانم و ١.۵ هست که ازدواج مجدد کردم. و اینجا جفتمون شاغلیم و حساب مشترک و اموال مشترک داریم .و به علت وضع روحی فرزندم که homesick هست و مرتب گریه میکنه برای زادگاهش میخوام برگردم ولی نمیدونم چه نوع ویزا برا همسرم میتونم بگیرم؟آیا میتونم به راحتی… خواندن بیشتر »

ماندانا امامي
مهمان
ماندانا امامي

سلام
من می خوام برای یک ماه دیگه به انگلیس برم از. پله ی اول باید چکار کنم
توضیح بدید
زبانم هم خوبه و در کنکور ٩٠/٧ زبان زدم

شیرکو
مهمان
شیرکو

سلام .من واسه ویزای توریستی فرم انلاین سفارت رو پر کردم و تعیین وقتم رو هم قبل مرحله پرداخت واسه تهران انجام دادم الان دو سوال ؟ ۱. آیا بغیر این وقت ، دوباره تعین وقت دیگری واسه vfs لازمه ؟ یا همون کافیه. ۲. چرا داخل فرم pdf نوشته مرکز درخواست شما ابوظبی!!؟

تا کنون به کدام یک از موارد زیر سفر کرده‌اید؟
شینگن , آسیا
جمال همتی
مدیر
جمال همتی

سلام.
این تایمی که مشخص کردید برای حضور در vfs هست و ایمیلی که آدرس و زمان مراجعه به vfs رو مشخص میکنه باید براتون ارسال شده باشه.
چون مدارکتون در ابوظبی بررسی میشه مرکز درخواستتون رو ابوظبی مینویسه. مگر اینکه در پر کردن فرم یا گرفتن وقت اشتباهی انجام داده باشید.
باید توجه داشته باشید که بعد از گرفتن وقت فقط ۳ ساعت برای پرداخت آنلاین هزینه ویزا وقت دارید و اگر بعد از این تایم پرداخت رو انجام بدید عملا وقتی به نام شما ثبت نخواهد شد و شما نیاز دارید که وقت جدید بگیرید.

شیرکو
مهمان
شیرکو

ممنون بخاطر پاسخگوییتون.پس همون وقت که در آخر فرم آنلاین تعیین شده میشه وقت vfs در تهران.