ویزای توریستی بلند مدت (2، 5 یا 10 ساله) – در این نوع ویزا متقاضی باید اثبات کند که به طور مستمر در بریتانیا اقامت نخواهد داشت و دلیل قانع کننده ای برای درخواست این نوع ویزا داشته باشید (مشاورین ما در این مورد بهترین پیشنهاد را به شما ارائه خواهند کرد تا به راحتی و در کوتاهترین زمان ممکن این نوع ویزا را دریافت نمایید)

احتمال دریافت ویزای بلند مدت توریستی برای چه کسانی بیشتر است؟

افرادی که ضمن داشتن شرایط عمومی دریافت ویزای توریستی انگلیس (وابستگی خانوادگی، وابستگی شغلی، شرایط مالی مناسب) حداقل یکی از شرایط زیر را دارا باشند:

  • حداقل در 3 سال اخیر 2 بار یا بیشتر به انگلیس سفر کرده اند.
  • حداقل یک بار در یکسال گذشته به انگلیس سفر کرده اند.
  • دلیل قانع کننده برای درخواست این نوع ویزا داشته باشند. (در این مورد میتوانید از مشاوره ی کارشناسان ما استفاده کنید)
  • در چند سال اخیر به کشور های معتبر مانند آمریکا، کانادا، استرالیا و شینگن به دفعات سفر کرده باشند (اصطلاحا افرادی که اهل سفر هستند)

لطفا فرم ارزیابی زیر را تکمیل کنید تا درصورتی که کارشناسان ما تشخیص دهند شما شرایط لازم برای اخذ ویزای بلند مدت (2، 5 یا 10 ساله) را دارا هستید با شما تماس بگیرند.